PROUD

Internationale dag ter herinnering aan Vanessa CamposICRSE, TGEU – Transgender Europe, PROUD, Trans United Nederland, STRASS Syndicat du TRAvail Sexuel et Acceptess Transgenres organiseren op 21 september 2018 de International day of action in memory of Vanessa Campos. Zij werd op 16 augustus 2018 vermoord in Parijs

In Frankrijk is de strafbaarstelling van de klant al enige jaren ingevoerd. Dit model dat een afgeleide is van het Nordic model zorgt ervoor dat de meest kwetsbare groepen sekswerkers waaronder migranten, vluchtelingen, trans en mannelijke sekswerkers klanten moeten ontmoeten op afgelegen plekken en niet meer kunnen rekenen op hulp van politie. Onze collega werd vermoord door een kogel uit een politiewapen in het Bois de Boulogne een plek waar veel LHBT sekswerkers al jarenlang werken.

Komt allen en verenigd u tegen het onrecht en het gewed tegen trans sekswerkers wereldwijd.

We verzamelen om 19.00 bij het standbeeld van Belle, op het Oudekerkplein in Amsterdam.

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.