+31 (0)6 28445537 info@wijzijnproud.nl

ICRSE, TGEU – Transgender Europe, PROUD, Trans United Nederland, STRASS Syndicat du TRAvail Sexuel et Acceptess Transgenres organiseren op 21 september 2018 de International day of action in memory of Vanessa Campos. Zij werd op 16 augustus 2018 vermoord in Parijs

In Frankrijk is de strafbaarstelling van de klant al enige jaren ingevoerd. Dit model dat een afgeleide is van het Nordic model zorgt ervoor dat de meest kwetsbare groepen sekswerkers waaronder migranten, vluchtelingen, trans en mannelijke sekswerkers klanten moeten ontmoeten op afgelegen plekken en niet meer kunnen rekenen op hulp van politie. Onze collega werd vermoord door een kogel uit een politiewapen in het Bois de Boulogne een plek waar veel LHBT sekswerkers al jarenlang werken.

Komt allen en verenigd u tegen het onrecht en het gewed tegen trans sekswerkers wereldwijd.

We verzamelen om 19.00 bij het standbeeld van Belle, op het Oudekerkplein in Amsterdam.