PROUD – Belangenvereniging voor en door sekswerkers

Onderzoek – Doe Mee!

Doe mee!

Onderzoek voor en door sekswerkers

€50 Interview

Aanmelden via onderzoek@wijzijnproud.nl
of  +31 6 40 20 20 15

 

Beste collega’s,
PROUD is de Nederlandse belangenvereniging voor en door sekswerkers. We doen nu een groot onderzoek naar stigma, discriminatie en geweld tegen sekswerkers in Nederland.

Hiervoor willen we 300 collega’s interviewen. Doe jij ook mee?

 Elke deelnemer krijgt €50,-  als vergoeding. Het interview vindt plaats waar jij wilt en duurt ongeveer 1 uur. Alle interviewers zijn zelf ook (ex)sekswerkers en deelname is volledig anoniem.

Meer info
We interviewen sekswerkers in Nederland over hun ervaringen met stigma, uitsluiting, uitbuiting en andere vormen van geweld. Interviews kunnen in het Nederlands, Engels  of Spaans worden afgenomen.

Er zijn veel verschillende vormen van stigmatisering en geweld. Ook wanneer je geen (extreme vormen van) geweld etc. hebt ervaren, willen we je graag aanmoedigen om mee te doen aan dit onderzoek. Iedere ervaring telt.

PROUD is de Nederlandse belangenvereniging voor en door sekswerkers. Ons onderzoek is op 1 november gestart en zal eind augustus 2017 worden afgerond. PROUD doet dit onderzoek in samenwerking met Soa Aids Nederland. Het wordt gefinancierd door het Ministerie van Justitie.

Contact 
Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderzoek@wijzijnproud.nl.

Heb je nog vragen?
App of bel naar +31 6 40 20 20 15.

We horen graag van je!
Groetjes,

Namens het PROUD onderzoeksteam,

Marianne Jonker
PROUD Bestuurslid