PROUD

Sekswerkers uit meer dan 36 landen demonstreren in AmsterdamDinsdag 24 juli vindt de Global Sex Workers Manifestation plaats in Amsterdam. Meer dan 36 door sekswerkergeleidde organisaties wandelen vanaf 18:00 uur van de RAI naar het Oudekerksplein op de Wallen.

Zie ook: https://www.facebook.com/events/199598014047743/

Samen vragen zij aandacht voor wetgeving over de hele wereld die hun leven in gevaar brengt. In Nederland zijn er plannen om kinderen, partners en zakelijke relaties van sekswerkers strafbaar te stellen. In Zuid-Afrika kun je gearresteerd worden als je een condoom in je tas hebt en de Amerikaanse regering dwingt sekswerkers op straat te werken in steeds onveiliger wordende situaties.

De groep mensen bestaat uit lokale sekswerkers uit diverse landen, maar ook mannen, vrouwen en transpersonen die speciaal voor het doen van sekswerk geëmigreerd zijn. De organisaties komen samen vanwege de Internationale Aids Conferentie die dit jaar in de RAI wordt gehouden.

De manifestatie is geïnitieerd door PROUD, de belangenvereniging voor sekswerkers in Nederland. Aan het einde van de manifestatie zal het onlangs verschenen rapport ‘de Legale Façade’ aangeboden aan wethouder Kukenheim van Amsterdam.

Voor meer informatie over PROUD en de manifestatie belt de pers met 06-14499623

Twitter

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.