PROUD

Internationale Transgender Gedenkdag – 20 NovemberOp Maandag 20 November worden wereldwijd alle vermoorde transpersonen herdacht. Dit jaar zijn dat 325 geregistreerde. Onder deze moorden zijn veel trans sekswerkers van kleur. Om deze reden is de trans sekswerkgemeenschap betrokken bij de herdenking.

Om 16.00 uur is er een herdenkingsdienst voor en door sekswerkers. Deze dienst is alleen toegankelijk voor sekswerkers! Wil je als sekswerker ook bij deze dienst aanwezig zijn? Neem dan contact op met Dinah Bons voor meer informatie.

Om 18.15 uur verzamelen sekswerkers en hun medestanders zich bij Belle en vertrekken daarvandaan naar het homo monument waar de officiële herdenking vanaf 19.00 uur begint met sprekers Olave Bosabose – migranten transgemeenschap, Simion Blom – Groen Links, Dinah Bons – PROUD. Na de speeches worden de namen opgenoemd en worden er bloemen gelegd bij het monument.

Kind regards,
Dinah Bons Board member PROUD Union for Dutch sexworkers & Confidential person trans sexworkers/ Co ordination program sexworkers trans community. 06 40 725 256
www.wijzijnproud.nl

Twitter

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.