PROUD

15 februari: Dag van de Betaalde LiefdeOp 15 februari is PROUD een jaar oud! Het idee om dat te vieren met een dag van de betaalde liefde is ontstaan tijdens de oprichting van vereniging PROUD.

Sekswerkers willen graag meer positieve aandacht voor hun vak en niet altijd maar geassocieerd worden met misstanden en andere negativiteit. Eén dag in het jaar wil PROUD daarom in het teken stellen van ‘plezier in betaalde liefde, in al zijn vormen’. Tijdens evenementen krijgt het publiek de kans om op een leuke manier kennis te maken met sekswerk(ers).

Dag vd Betaalde Liefde PROUD, 15 februari 2016

15 februari 2016 gaat PROUD met een grote bus op tour in het land en doet een aantal steden aan waar korte flitsoptredens worden opgevoerd op de drukste plek in de stad….

Volg de bus die dag via Twitter en Facebook! De tour gaat van start om 8.00 uur ’s morgens in Amsterdam en gaat vervolgens naar Hoorn, de Afsluitdijk, Heereveen, Meppel, Zwolle, Almere en weer terug naar Amsterdam.

Wil je mee of nadere informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijzijnproud.nl

Update: zie ook de mediapagina en de foto’s:

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.