PROUD

United States weigert toelating Nederlandse sekswerkersPROUD, de Nederlandse belangenvereniging van sekswerkers, heeft een brief aan de minister van Buitenlandse Zaken geschreven wegens het niet toelaten van in Nederland werkende sekswerkers in Amerika.

De desbetreffende sekswerkers zouden op vakantie gaan naar Amerika, maar werden op het vliegveld van Los Angeles in de boeien geslagen nadat ze naar alle eerlijkheid toegaven in Nederland als sekswerker werkzaam te zijn. PROUD heeft in de brief om opheldering gevraagd van de minister.

PDF: PROUD brief aan Ministerie Buitenlandse Zaken inzake weigering toelating sekswerkers USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.