PROUD

Demonstratie 200 sekswerkers in AmsterdamOp 9 april organiseerde PROUD samen met een ruime (200!) raamprostituees een grote protestdemonstratie tegen de sluiting van de ramen op de Wallen als gevolg van Project 1012.

De demonstratie die een initiatief was van één van onze kenleden, Felicia Anna, die zelf ook werkzaam is op de Wallen, trok veel belangstelling van de media. Zowel nationaal als internationaal haalde de demonstratie hiermee het nieuws. De demonstratie op de Wallen is dan ook de grootste protest actie van seskwerkers ooit in Nederland!

De demonstratie begon op het Oudekerskplein bij de thuisbasis van PROUD, en onder leiding van voorzitter Mariska Majoor trok de stoet van sekswerkers en sympatisanten over de Wallen richting de Stopera, alwaar Felicia Anna namens 414 sekswerkers op de Wallen een petitie overhandigde om te stoppen met het opkopen van prostitutieramen in Amsterdam.

prostitutie-wallen-amsterdam-demonstratie-2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.