PROUD

Brief: schandalige behandeling sekswerkers in AlkmaarPROUD heeft een brief gestuurd naar de gemeente en de politie in Alkmaar betreffende hun optreden richting sekswerkers in Alkmaar. Zo heeft de gemeente in Alkmaar onder valse voorwendselen en met behulp van intimidatie toegang tot de woning van enkele sekswerkers gekregen, waar ze bovendien op onrechtmatige wijze persoonlijke gegevens van de sekswerkers hebben verzameld.

In de brief die PROUD heeft geschreven naar de gemeente en de politie in Alkmaar vragen zij om opheldering hierover, alsmede het staken van dit soort onrechtmatige controles, en dat de onrechtmatig verkregen persoonlijke gegevens vernietigd worden.

PDF: PROUD brief aan gemeente Alkmaar

Tags: -

Contact

info@wijzijnproud.nl
Maandag & dinsdag 11:00-17:00
+31 (0)628445537

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3
1012 GV Amsterdam

Word lid!

Doe je sekswerk? Wordt dan lid bij PROUD! Dan krijg je het eerste sekswerknieuws in je inbox, altijd ondersteuning en een stem in de vereniging!
Meer informatie.